Recent Posts

05 Okt

ARTOVA DELAVNICA - IZDELALA SEM SI OGRLICO

Posted by

Jesenske dni so mi popestrile ARTOVE JESENSKE DELAVNICE. Ker poleg svojega slikarstva želim osvojiti še kakšno ročnodelsko veščino, sem se 5.10.2019 prijavila v delavnico za izdelovanje ogrlice iz polimerne gline. Nikoli še nisem nič izdelala iz te mase, zame je bilo vse novo. Izdelek je spadal v kategorijo zahtevnejših zaradi večbarvnega mešanja glin in res zelo preciznega dela. Za izdelavp so bile predvidene štiri ure. Z dobro voljo prijazne voditeljice NIKE, smo z delom podaljšali in ogrlico končali v petih urah. Zame zelo lepa in koristna izkušnja. Vesela sem, da mi je kot edini popolni začetnici v skupini, uspelo izdelek dokončati. Pravzaprav sem za prvič zelo ponosna na to, kaj je nastalo izpod mojih rok. 

FOTO: Cvetka Vidmar

 

26 Sep

SAMOSTOJNA RAZSTAVA V DOMU DANICE VOGRINEC MARIBOR

Posted by

Prve jesenske dni je bilo v Domu Danice Vogrinec Maribor, Enota Pobrežje, še posebej veselo. Stanovalce Doma ni ogrelo le sonce, temveč tudi slovenski odbojkarji, za katere je dihala vsa Slovenija. Za lep kulturni dogodek si ne bi mogli izbrati primernejšega dneva kot prav v četrtek, dne 26.9.2019, ko je bila odločilna tekma za uvrstitev v veliki finale evropskega prvenstva. Vesele viže Bistriških tamburašev iz Bistrice ob Dravi so odmevale po Domu. Bila sem del tega dogajanja. Na njihovo prijazno povabilo sem prav za to priložnost pripravila samostojno likovno razstavo slik starejšega datuma. Izbrala sem slike v barvah jeseni, ki bodo na ogled še do konca leta. Lepo so me predstavili, z vsemi mojimi dosedanjimi slikarskimi dosežki vred

FOTO: Cvetka Vidmar

Iskanje

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Poglejte si direktivo o zasebnosti in elektronskih komunikacijah

Zavrnili ste piškotke. To lahko spremenite.

Dovolili ste shranjevanje piškotkov na vaš računalnik. To lahko spremenite.